video trajnime

ALFABETI

Shenjë e Re
ligjërues

Gjuha e shenjave mund të jetë mjetë i shkëlqyer për përmirësimin e komunikimit, pavarsisë dhe aritjeve akademike tek fëmijët/ personave me çrregullime të spektrit të autizmit.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Hyrje në gjuhën e shenjave

KOMANDA

VENDE

NEVOJAT PERSONALE

EMOCIONE

FOLJE

FAMILJA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

BIBI

seminare video

grupe të tjera video

ALFABETI

Veprimtarit s sensore n the shtompi

ALFABETI

Ushtrime fizike

ALFABETI

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

ALFABETI

Këshilla për zhvillim të komunikimit

ALFABETI

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

ALFABETI

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.