Kontakt

kontakti:

Shoqata “Xixëllonja e kaltërt"
ul. Vasil Gjorgov 30/4

tel:

070 325 805
071 591 213

mail:

contact@sinasvetulka.mk

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.