видео обука

USHQIM DHE PIJE

Млад Знак
предавач

Shumë shpesh fëmijët me autizëm kur janë të uritur ose të etur nuk dinë si të kërkojnë ushqim ose pije. Për këtë shkak ata mund të jenë të shqetsuar dhe të shfaqin sjellje sfiduese. Mësoni dhe aplikoni disa prej shenjave bazike të thjeshta.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Вовед во едноставен знаковен јазик

Азбука

Светот на Биби шарен е цел

Семејство

Налози

Места

Лични потреби

Емоции

Основни глаголи

Предмети во домот и облека

Поздравување и фрази

видео семинари

други групи на видеа

USHQIM DHE PIJE

Совети за развој на комуникација

USHQIM DHE PIJE

Сензорни активности во домот

USHQIM DHE PIJE

Поттикнување и развој на социјални вештини

USHQIM DHE PIJE

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

USHQIM DHE PIJE

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

USHQIM DHE PIJE

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.