Blue Firefly Association for the Improvement of Quality of Life of People with Autism Spectrum Disorders

Read more about us at this link.

Our friends

Contact

Bul. Jane Sandanski 62/3-5

070 325 805 or 071 591 213

contact@sinasvetulka.mk

© Copyright 2020 | Blue Firefly | Design: Petar G.

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.