Здружение за унапредување на квалитетот на живот на лицата со нарушувања од спектарот на аутизам.

Прочитај повеќе за нас на овој линк.

Наши пријатели

Контакт

Васил Ѓоргов 30-4, Скопје

070 325 805 или 071 591 213

contact@sinasvetulka.mk

© Copyright 2020 | Сина светулка | Дизајн: Петар

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.