Контакт

Заследете не на Facebook за да бидете во тек со сите новости и настани и чувствувајте се слободни да не контактирате за сите прашања и предлози.

адреса:

Здружение „Сина светулка“
ул. Васил Ѓоргов 30/4

телефон:

070 325 805
071 591 213

email:

contact@sinasvetulka.mk

Доколку сте заинтересирани за спроведување на обука во Вашата организација пополнете ја апликацијата за обука и испратете ја на нашата e-mail адреса: contact@sinasvetulka.mk

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.