онлајн поддршка

Поттикнување и развој на социјални вештини

Поттикнување и развој на социјални вештини
Вкупно видеа: 2
Пример на социјална приказна – Лутина
Погледнете пример на социјална приказна.
Создавање и употреба на социјални приказни
Што се тоа социјални приказни и кои се правилата за создавање на социјална приказна?

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.