бесплатна обука

ПРИЈАВУВАЊЕТО Е ЗАВРШЕНО!

Почитувани,

Врз основа на резултатите од гласањето на нашата анкета за бесплатна обука, Ве известуваме дека на 3-ти декември 2020 г. во периодот од 17:00 до 21:00 часот ќе го одржиме семинарот  „Поттикнување на комуникативните и социјалните вештини кај децата со аутизам“ преку платформата ZOOM. Максимален број на учесници е 100.

Пополнет е максималниот број на учесници. Ви благодариме на интересот!

Линкот и агендата за семинарот ќе Ви бидат доставени на маил.

вие одбравте

резултати од анкетата

Ве молам одберете тема на семинар кој сметате дека Ви е најпотребен во моментов?
 • Поттикнување на комуникативните и социјалните вештини кај децата со аутизам 55%, 112
  112 55%
  112 - 55% од гласовите
 • Стратегии за справување со предизвикувачкото однесување 33%, 67
  67 33%
  67 - 33% од гласовите
 • Визуелни стратегии за поддршка на децата со аутизам 7%, 15
  15 7%
  15 - 7% од гласовите
 • Сетилата кај децата со аутизам 4%, 8
  8 4%
  8 - 4% од гласовите
Вкупно гласале: 202
ноември 26, 2020 - ноември 28, 2020
Гласањето е завршено

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.