Здружение за унапредување на квалитетот на живот на лицата со нарушувања од спектарот на аутизам.

Прочитај повеќе за нас на овој линк.

Политика за приватност

Политика за “колачиња“

Наши пријатели

Контакт

Бул. Јане Сандански 62/3-5

070 325 805 или 071 591 213

contact@sinasvetulka.mk

© Copyright 2020 | Сина светулка | Дизајн: Петар

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.