Здружение за унапредување на квалитетот на живот на лицата со нарушувања од спектарот на аутизам.

Прочитај повеќе за нас на овој линк.

Наши пријатели

Контакт

Бул. Јане Сандански 62/3-5

070 325 805 или 071 591 213

contact@sinasvetulka.mk

© Copyright 2020 | Сина светулка | Дизајн: Петар

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.