видео обука

Онлајн поддршка

Онлајн поддршка

No data was found

видео обука

Онлајн поддршка

Онлајн поддршка

No data was found

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Што е тоа аутизам?

Визуелна поддршка кај децата со нарушувања од спектарот на аутизам

Вежби за раздвижување на целото тело

Вежби со тегчиња/ шишиња

Вовед во едноставен знаковен јазик

Азбука

Комуникација преку размена на слики

Идеи за визуелна поддршка во училница во редовно училиште

Подготовка на работна станица

Светот на Биби шарен е цел

Семејство

USHQIM DHE PIJE

Налози

Места

Лични потреби

видео семинари

други групи на видеа

Онлајн поддршка

Совети за развој на комуникација

Онлајн поддршка

Сензорни активности во домот

Онлајн поддршка

Поттикнување и развој на социјални вештини

Онлајн поддршка

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Онлајн поддршка

Едноставен знаковен јазик

Онлајн поддршка

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Што е тоа аутизам?

Визуелна поддршка кај децата со нарушувања од спектарот на аутизам

Вежби за раздвижување на целото тело

Вежби со тегчиња/ шишиња

Вовед во едноставен знаковен јазик

Азбука

Комуникација преку размена на слики

Идеи за визуелна поддршка во училница во редовно училиште

Подготовка на работна станица

Светот на Биби шарен е цел

Семејство

USHQIM DHE PIJE

Налози

Места

Лични потреби

видео семинари

други групи на видеа

Онлајн поддршка

Совети за развој на комуникација

Онлајн поддршка

Сензорни активности во домот

Онлајн поддршка

Поттикнување и развој на социјални вештини

Онлајн поддршка

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Онлајн поддршка

Едноставен знаковен јазик

Онлајн поддршка

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.